Павло Зібров вважає, що продовжуючи свої концерти з новою програмою в РФ Повалій більше не є українкою за своїм менталітетом

 

Павло Зібров вважає, що Таїсія Повалій є українкою, т.к. продовжує виступати у Росії з концертами. Свою думку співак висловив під час спілкування із журналістами на українському телебаченні.

«На мою думку, її просто купили. Російській владі вигідно тримати під рукою українську народну артистку. Вони її використовують для того, щоби показувати росіянам, що українці підтримують РФ. І мені здається, що вона психологічно, ментально вже росіянка, з батьківщиною у неї не залишилося нічого спільного», — висловився Павло.

 

Нагадав артист Повалій і про ефект бумеранга: «Все на тому світі повертається з торицею. Українці більше не чекають на тебе вдома. І ти, і Ліхута, лишилися в історії, ви самі обрали цей шлях. Моя сім’я більше не хоче тебе знати, та й вся країна теж», — підбив підсумок Зібров.

На думку Павла, Повалій не гідна не лише своїх нагород та звань, а й громадянства.

“Нехай там оформить громадянство і залишиться назавжди, тут вона вже нікому не цікава”, – висловлює свій погляд на ситуацію артист.